Beveiliging

 

ca-ict-logoHieronder vind u een overzicht van al onze trainingen op het gebied van Beveiliging.

Heeft u vragen over één van de trainingen neemt u dan gerust contact op met onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer: 036 - 80 80 484 / 06 - 53 642 168 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Veiligheidsbeleid en training, Veiligheid in een online omgeving


Je leert een actief veiligheidsbeleid te ontwikkelen en je leert leerdoelen te bepalen om gebruikers goed op te leiden in veiligheidsissues. Je leert te reageren op een veiligheidsincident en je leert de bedrijfsservers en netwerkinfrastructuur te beveiligen.
Deze cursus is in twee delen opgesplitst

 

Veiligheidsbeleid en training
In deze cursus wordt u verantwoordelijk voor het creëren van een incident response plan, het ontwikkelen van beveiligingsbeleid, en het verstrekken van HR leerdoelen voor werknemer security training. Terwijl u de prestaties aanlevert, moet u rekening houden met de prioriteiten van het bedrijf, zakelijke behoeften en verantwoordelijkheden van de klant, zowel in de richting van de auteurs en kopers van boeken.
Daarom zal je in staat zijn om de balans van de veiligheid en de zakelijke behoeften van de onderneming te vinden en om het beleid te creëren dat het bedrijf de veiligheidsrisico's helpt te verminderen, zonder het werk te belemmeren van de medewerkers.

 

Veiligheid in een online omgeving
Kort nadat bent begonnen bij het bedrijf, wordt een incident gemeld, en het is aan u om aan te wijzen wat er is gebeurd, het op te lossen, en ervoor te zorgen dat het niet weer gebeurt.
Je moet veel problemen diagnosticeren en oplossen, terwijl op hetzelfde moment, de impact op de organisatie en haar klanten geminimaliseerd moet worden. De tijd is van cruciaal belang, en elke keer dat de site down is verloren geld.

 

Deze fundamentele cursus zal u uitrusten met de kennis, vaardigheden en ervaringen die nodig zijn om te deze veranderingen te organiseren en het identificeren en snel te reageren op een veiligheidsincident. om de veiligheidsrisico's van de organisatie te verminderen. Zal je in staat zijn om een end-to-end respons plan vast te stellen in een korte tijdsperiode, terwijl de behoeften van het bedrijfsleven in acht wordt genomen.


 

Beveilig een online onderneming


Je leert effectieve, praktische technieken om de bedrijfsserver en netwerkinfrastructuur te beveiligen en daarmee het bedrijfsrisico te verminderen. In deze cursus leer je typische hacking incidenten te diagnosticeren en erop te reageren. Daarnaast leer je om gaten in de beveiliging van de complete infrastructuur te ontdekken en voorstellen te formuleren om daarvoor proactieve veranderingen te realiseren. Je leert ook een incident response plan te ontwikkelen, wat gevolgd wordt als incidenten zich voordoen. Je leert ook een veiligheidsbeleid te formuleren waarin aandacht gegeven wordt aan zowel menselijke activiteiten als leerdoelen van veiligheidstrainingen.

 

Je moet vele problemen diagnosticeren en oplossen, terwijl op hetzelfde moment, de impact op de organisatie en haar klanten geminimaliseerd moet worden. De tijd is van cruciaal belang, en elke keer dat de site down is kost dit geld. Naast het maken van wijzigingen in de technische infrastructuur om de site up and running te houden en te beschermen tegen hackers, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van een Incident Response Plan, zodat iedereen weet hoe te reageren bij een volgende keer dat een incident zich voordoet; het creëren van beveiligingsbeleid om te helpen het menselijk gedrag te beheren en daarmee de veiligheid van een bedrijf te beïnvloeden; en leerdoelen ontwikkelen om te HR te helpen een personeelstraining over veiligheid op te stellen. Deze aanvullende maatregelen zullen helpen "Holden" zijn de veiligheidsrisico's nog verder te verminderen door het aanpakken van de mensen en de proces kant van security management .

 

Deze fundamentele cursus zal u uitrusten met de kennis, vaardigheden en ervaringen die nodig zijn om te deze veranderingen te organiseren en het identificeren en snel te reageren op een veiligheidsincident. om de veiligheidsrisico's van de organisatie te verminderen. Zal je in staat zijn om een end-to-end respons plan vast te stellen in een korte tijdsperiode, terwijl de behoeften van het bedrijfsleven in acht wordt genomen.