Basis opleiding Big Data Module 3 Big Data: Web Mining


Deze opleiding is voor ervaren computerprogrammeurs die toe zijn aan een nieuwe uitdaging op het gebied van data analyse en big data. Je leert big data analyses op te zetten en te begeleiden, het leiden van grote big data projecten en het leidinggeven aan een team dat zich bezighoudt met big data analyse.
Deze cursus bestaat uit 3 onderwerpen waarin in de tweede Module 1 onderwerp aan bod komt

 

Big Data : Web Mining
Deze module is gericht op studenten met ervaring over hoe extreem grote datasets te ontginnen en te analyseren zijn om inzicht te geven in real-world business problemen. In deze module zullen de studenten sentiment analyse uitvoeren met behulp van cloud-based computing, machine learning tools en het gemeenschappelijke zoeken op het World Wide Web, en een interpretatie van de resultaten te maken en voorspellingen van vitaal belang voor zakelijke tebelanghebbenden communiceren.

 

Met behulp van de Story Centered Curriculum, werk je als een data- analist voor Alert Analytics, een data analytics adviesbureau. U wordt gevraagd om te werken aan een big data project voor Helio, een smartphone en tablet app ontwikkelaar. Helio werkt met een gezondheid bureau van de overheid om een suite van slimme medische apps te creëren voor telefoons, te gebruiken door hulpverleners in ontwikkelingslanden. Zij hebben behoefte aan de inzet te beperken tot een enkel model smartphone en besturingssysteem. Na het voltooien van een eerste onderzoek, heeft Helio een korte lijst van apparaten die in staat zijn van het uitvoeren van de functies van de app suite allemaal geschapen. Je werk zal zijn om een sentiment analyse uit te voeren om inzicht te krijgen in de houding van gebruikers die deze set van apparaten te gebruiken.