Software ontwikkeling met Agile teams


Ben je een pas afgestudeerde MBO+-er die op zoek is naar ervaring in Agile software development? In deze cursus werk je als lid van een Agile team te plannen, in te schatten en software te realiseren en te implementeren in sprints, samen te werken met de product owner en andere Agile teamleden en om te gaan met veel voorkomende Agile project situaties.


U en uw teamleden zijn allemaal ervaren software ontwikkelaars en/of software engineers , maar veel van je teamleden hebben gebrek aan ervaring in het team-based agile ontwerpen en ontwikkelen, dat is de methodiek die "Medicus" gebruikt om haar nieuwe softwareproducten te ontwikkelen. Daartoe zult u beginnen door samen, als een team processen te definiëren en aan te scherpen, voor de toekomstige ontwikkeling teams, om te gebruiken als hun basislijn.
Zodra u de samenwerking en development tools up and running hebt, en vaardigheid heeft aangetoond van de teamleden, zal u de desbetreffende User Stories vrezamelen in een backlog, en praktijk situaties in Use Cases, ter voorbereiding van een reeks van Sprints .


U leert ook risico's te begrijpen - individu, team en project - als zij betrekking hebben op het werk dat gedaan moet worden.
Dan, met behulp van Agile Scrum methodiek met XP, zal uw team in een serie korte Sprints werken om de achterstand in te lopen, die elk vereisen dat u een goed functionerende product demonstratie heeft.


Aan het einde van de Sprints , zal uw team een gebruikersinterface hebben geproduceerd en een Authenticatie Subsystem. Nu kan een demonstratie van het voor "Medicus" gedaan worden als een startpunt om de MVP te implementeren.