Master in E-Commerce en Ondernemerschap Module 4


Deze Masteropleiding is gericht op het opleiden van professionals zodat ze in staat zijn om een volledige e-commerce initiatief, gericht op producten of diensten, te ontwerpen, te plannen en te managen.

 

Deze 4 Modules in E-commerce zijn ontwikkeld voor jou, of je nu een goed idee hebt voor een Internet start-up of als je je carrière in deze richting wilt vormgeven.
Er is dus geen eerdere ervaring nodig. Door gebruik te maken van een klant-vraag-gericht curriculum, krijg je een goede technische basis gericht op begrijpen, selecteren, implementeren en managen van de verschillende technieken die nodig zijn om een goede online business te starten en biedt ook mogelijkheden om basis business vaardigheden te oefenen, zoals marktonderzoek, bedrijfsanalyse en leidinggeven..

 

De vierde module bestaat uit 2 onderwerpen

 

User Experience
Werken in een team, u leert hoe u de gebruikersbehoeften gaat beschrijven, U leert het ontwikkelen de interface voor een mobiele applicatie om in die behoeften te voorzien, u maakt een prototype van de interface met zowel lage als hoge betrouwbaarheid, gedrag en "usability" testen, en herhalen om het interactie ontwerp te verbeteren.

 

Sluitstuk e-business-site Project
Werken in een team, zul je maken en uitvoeren van een plan voor uw eigen online e-business-site. Patroon na belangrijkste processen gebruikt in het programma, zult u een business plan, het ontwerp creëren en te bouwen webpagina's om te adverteren en transacties van uw bedrijf, en optimaliseren van uw interface voor zoekmachine ranking (SEO). U zult ook gebruikerservaring testen uit te voeren, en dan presenteer uw resultaten aan het hogere management of investeerders.