Master in E-Commerce en Ondernemerschap Module 1


Deze Masteropleiding is gericht op het opleiden van professionals zodat ze in staat zijn om een volledige e-commerce initiatief, gericht op producten of diensten, te ontwerpen, te plannen en te managen.


Deze 4 Modules in E-commerce zijn ontwikkeld voor jou, of je nu een goed idee hebt voor een Internet start-up of als je je carrière in deze richting wilt vormgeven.
Er is dus geen eerdere ervaring nodig. Door gebruik te maken van een klant-vraag-gericht curriculum, krijg je een goede technische basis gericht op begrijpen, selecteren, implementeren en managen van de verschillende technieken die nodig zijn om een goede online business te starten en biedt ook mogelijkheden om basis business vaardigheden te oefenen, zoals marktonderzoek, bedrijfsanalyse en leidinggeven..

 

De eerste module bestaat uit 1 onderwerp

 

Web-gebaseerde Marktplaats
Het spelen van de rol van de nieuw aangenomen leden van een e-commerce team, Hier zul je beginnen met het analyseren van de elektronische marktplaats, met inbegrip van het nationale en internationale bereik en de technische en zakelijke componenten die nodig zijn om zaken te doen via het web. Dan krijg je een inzicht in hoe duurzame web-based business te ontwerpen te bouwen, zowel product-based en service-based, inclusief de wijze waarop een ROI analyse uit te voeren, pro forma financials, en go-to-market strategieën. Tenslotte zal je je focus verschuiven van de belangrijkste bedrijfs factoren binnen de technische aspecten van de e-commerce omgeving als je moderne HTML en CSS gebruiken om een aantrekkelijke informatieve website op basis van eisen van de klant te creëren.