Introductie in E-commerce: Technologie gevorderd


In deze cursus leer je vaardigheden die nodig zijn voor bedrijven die online gaan kopen en verkopen of dat al doen, maar die ook belangrijk zijn voor algemene web-technieken, onderzoek, analyse en projectplanning. Zelfs als je eigen web-bedrijf hebben niet je hoogste doel is, kan het begrijpen van het doel en de technische componenten van een e-Commerce website je helpen gefundeerde zakelijke besluiten over e-Commerce te nemen. Het begrijpen van onderliggen technische componenten van e-Commerce helpt je bij het communiceren met de ontwikkelteams.


Je gaat een e-commerce site voor Blackwell bouwen.
Je zal ook een Secure Socket Layer certificaat en Certificate Authorities evalueren en adviseren, die het beste passen bij de behoeften van de retailer. Ten slotte zal u de website kunnen uitleggen en demonstreren aan het management.


De vaardigheden die je opbouwt in deze cursus kunnen worden toegepast bij een verscheidenheid van bedrijven die van plan zijn om goederen en diensten online te verkopen, of al de verkoop van goederen en diensten online doen. En situaties die de algemene web-ontwikkeling, onderzoek, analyse en project planning vereisen. Zelfs als uw voornaamste interesse niet het bouwen van een e-commerce website is, het begrijpen van het doel en de technische componenten van een e-commerce website, helpt uw bedrijf, eigenaar of manager weloverwogen beslissingen te nemen over e-commerce strategie en uitvoering.


Het begrijpen van het onderliggende doel van de technische componenten van e-commerce zal je helpen meer effectief te communiceren met development teams.