Introductie in E-commerce: Business gevorderd


Hoe zet ik een online bedrijf op? Deze cursus neemt je mee langs alle aspecten die te maken hebben met het opzetten van een web-based bedrijf. Van het bedenken van een business model tot het ontwerpen van een prototype van de website met een online betaalmethode. Je analyseert een e-Business, je ontwerpt een business case en je bouwt een bedrijfswebsite. Je leert vaardigheden om je eigen online bedrijf te bedenken en te starten. Niveau: MBO+.


Jouw taak in deze cursus is, om de business case voor Blackwell's voorgestelde eBusiness te ontwikkelen.
Je zult deze cursus starten door het uitvoeren van een analyse van de overeenkomsten en verschillen tussen de bestaande business van de retailer en de voorgestelde eBusiness, en het identificeren van wat het bedrijf moet doen om te starten. En het uitvoeren van deze e-commerce site.
Vervolgens werk je in een team, om de verwachte winst- en verliesrekening voor de e-Business te ontwikkelen, alsmede de ontwikkeling van de eerste marketing strategie en aanbevelingen voor de infrastructuur.


Dan zult u e-Payment methoden en een verkoop account verwerkings leverancier aanbevelen voordat je uiteindelijk een presentatie maakt voor de raad van bestuur en alles moet opleveren aan de CEO.