Basis opleiding E-commerce en ondernemerschap Module 2


In deze cursus leer je de eerste beginselen van het begrijpen, selecteren, toepassen en managen van de verschillende technieken die je kunt gebruiken om een effectieve online business te starten. De cursus biedt ook mogelijkheden om basisvaardigheden te oefenen zoals marktonderzoek, planning, bedrijfsanalyse en leidinggeven.

Deze cursus bestaat uit 3 onderwerpen waarin in de tweede Module 1 onderwerp aan bod komt


Elektronische betalingen, Pricing, en Beveiliging
eBusiness vereist e-betaling in verschillende vormen (zoals credit card, bankoverschrijving, ACH, Paypal, etc). U leert de voor-en nadelen, alsmede de complexiteit van elke grote e-betaalmethode te onderzoeken. Vervolgens leert u over veilige protocollen en coderingen waarover financiële transacties kan gebeuren op het web. Tot slot zult u analyseren hoe de juiste prijsstelling algoritmisch vestigen. Juiste prijsstelling kan succes op de markt of falen, vooral in e-commerce, waar de prijzen snel kunnen veranderen in antwoord op de vraag, de concurrentie prijzen, seizoensinvloeden, en andere factoren bepalen.

 

Leerdoelen:
Je bent in staat om een Android development environment op te zetten.
Je weet om te gaan met Eclipse, een Java gebaseerde integrated development environment (IDE), om daarmee Java code te genereren en te compileren.
Je benut de Android Development Kit om Android applicaties te ontwikkelen en te testen.
Je kunt programmeren met gebruik van de stereotiepe programmer functies zoals variables, functions, loops, strings, arrays, data structures, en classes.
Je past Agile ontwikkel principes toe zoals slicing, iterations, refactoring, en test-driven development (TDD).