SalesForce Trainingen

 

ca-ict-logoHieronder vind u een overzicht van al onze SalesForce Trainingen.

Heeft u vragen over één van de trainingen neemt u dan gerust contact op met onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer: 036 - 80 80 484 / 06 - 53 642 168 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


 

Salesforce developer DEV401


Salesforce is een van de grootste aanbieders van cloud applicaties via platform as a service. De groei van het marktaandeel van Salesforce is enorm, en organisaties hebben meer en meer behoefte aan gecertificeerde Salesforce specialisten.
Dev401 is een 'must' voor ontwikkelaars die maatwerk applicaties willen bouwen op het Salesforce 1 platform, of bestaande applicaties willen aanpassen aan specifieke wensen.


Deelnemers leren hoe het systeem werkt van declarative "clicks not code" om nieuwe apps te bouwen en Force.com pages te maken (Visualforce). Ook leren deelnemers om componenten te bouwen voor interfaces met andere applicaties.

 

De training is bedoeld voor applicatie developers die in detail willen leren welke mogelijkheden het Salesforce 1 platform biedt. Verder legt de training de basis voor het goed gebruiken van de mogelijkheden voor Rapid Development en Apex code en 'page controllers'.

De training bestaat uit kennis-sessies, online opdrachten en oefeningen. De training brengt enig huiswerk met zich mee.

 

Deelnemers kunnen na het behalen van het certificaat:
Muti-user cloud applicaties bouwen op basis van 'Point and click'
Een datamodel invoeren van een applicatie
De gebruikersinterface customizen
Geavanceerde workflow- en validatie regels creeren
Business processen automatiseren
Gegevensbeheer en autorisaties regelen
Een user interface ontwikkelen met Force.com pages


 

Salestraining Sell Like Hell


Iedereen kent ze wel, de geboren verkopers. Ze zijn extravert, altijd aan het woord, praten met iedereen, en zijn erg overtuigend als het over hun product gaat, waar ze werkelijk alles over kunnen vertellen. Sommigen kunnen zelfs ijskasten aan Eskimo's verkopen!
Uit onderzoek is gebleken dat de beste verkopers meer luisteren dan praten, en beslist niet aan iedereen proberen te verkopen. Bovendien blijkt dat 'nerds' soms beter in staat zijn om een grote deal te sluiten dan gladde verkopers. Hoe zit dat?

Iedereen kan verkopen, want verkopen kun je leren! 'Sell like Hell' laat zien hoe dat werkt, en welke eenvoudige principes iedereen zou moeten kennen om succesvol te zijn als dealmaker!


In de workshop Sell like Hell gaan we in hoog tempo door een aantal scenario's die laten zien hoe 'consultative selling' werkt voor met name medewerkers die veel contact met de klant hebben, en hoe je als individu kansen pakt om je bedrijf of de producten van het bedrijf op een goede manier te vertegenwoordigen en zo bij te dragen aan nieuwe orders en opdrachten, een hogere omzet en winst, en aan een positief imago van het bedrijf.

 

Het programma:
Sessie 1: Introductie, pitch, persoonlijke voorbereiding, van praten naar luisteren, probleemgerichte benadering, Harvard Negotiation Model, toegevoegde waarde
Sessie 2: Met wie praat ik? DMU, complexe situaties, multilevel selling, over sponsors en gatekeepers, samenwerken met collega's aan grotere deals.


 

Salesforce admin ADM201


Salesforce is een van de grootste aanbieders van cloud applicaties via platform as a service. De groei van het marktaandeel van Salesforce is enorm, en organisaties hebben meer en meer behoefte aan gecertificeerde Salesforce specialisten.


De ADM201 training geeft applicatiebeheerders (admins) de kennis om de inrichting van Salesforce en de ingebruikname in de organisatie op een succesvolle wijze te verzorgen, de processen in te voeren en onderhoud te plegen op de Salesforce applicaties die de organisatie gebruikt.
Ook voor 'power users', verkoopadministratie en IT managers is het een waardevolle training door beter inzicht en overzicht over de mogelijkheden van de producten en de manier waarop die het best in gebruik genomen kunnen worden.

 

training bestaat uit kennis-sessies, online opdrachten en oefeningen. De training brengt enig huiswerk met zich mee.

 

Deelnemers kunnen na het behalen van het certificaat:
Applicaties aanpassen: De page layout, velden, tabs en business processen wijzigen
Een 'secure Salesforce environment' aanmaken.
Data importeren, opschonen en onderhouden
Rapportages en dashboards creëren
Workflow processen opzetten