First Certificate in Software Ontwikkeling Module 4


De training 'First Certificate in Software Ontwikkeling' is bedoeld voor hoger opgeleiden met weinig tot geen ervaring in software development.
De training bestaat uit een reeks van real-life situaties, waarin je software ontwikkelt voor gebruikers en waarmee aan de behoeften van de klant wordt voldaan met behulp van de nieuwste programmeertalen en technologieën. Al je werkzaamheden worden toegespitst op de ontwikkeling van reële projecten, met echte resultaten, vergelijkbaar met projecten bij je werkgever of klanten. Ervaren mentoren begeleiden je het leerproces, en geven hulp en feedback. De vierde module bestaat uit:
Introductie moderne software ontwikkeling
Terwijl je werkt in een team, speel je de rol van een ervaren developer in een startup bedrijf, en ontwikkel je een complete veiling website. Je doet onderzoek naar de behoeften en je bouwt de volledige site, zowel aan de server als de client side. Je pakt problemen aan van schaal en veiligheid.

 

Leerdoelen:
Begrip van software development projectstappen (requirements analysis, prototyping, testing, scheduling, design, implementation and deployment)
In staat om cases te creëren om user requirements vast te stellen.
Omzetten van user stories naar use cases.
In staat om mockups te maken met Powerpoint of HTML.
In staat om work breakdown structures te maken
In staat om development plannen op te stellen zodanig dat het mogelijk is voor gebruikers om kortcyclish input te geven.