Ondernemers vaardigheden


In deze cursus leer je praktische business principes en vaardigheden die helpen om een bedrijf of business unit te managen. Deze cursus leert je vaardigheden in financieel management, financiële planning, prijsstelling, marketing, promoties, projectplanning, aannemen van personeel, visie ontwikkeling en presentaties voor investeerders. Door een serie van realistische taken af te werken zul je een dieper begrip van de elementen van een succesvol bedrijf en de rol die iedere zakelijke functie speelt in het halen van dat doel te krijgen. Daarnaast leer je belangrijke vaardigheden die je onmiddellijk kunt toepassen. Deze cursus is bedoeld voor opgeleide professionals met weinig achtergrond in business, die graag de basisvaardigheden van het succesvol leiden en vergroten van een bedrijf willen leren.

 

Jij en je team zijn gevraagd door First String management om de huidige financiële situatie van Clayborn's te analyseren, om de prijs, het klantenbestand en de marketing inspanningen om mogelijke oorzaken van deze slechte financiële prestaties te identificeren.
Nadat je bevindingen hebt gerapporteerd, wordt u gevraagd om veranderingen in de activiteiten aangeeft bij Clayborn's, op prijzen en marketing. Waardoor die omzet en winst zal toenemen en aanbevelingen voor een solide lopende kasstroom te produceren.
Je zal ook worden gevraagd om te helpen met het het inhuren van de medewerkers en de projectplanning.

 

Tenslotte zal je gevraagd worden om een optimale koers te bepalen voor de expansie van de divisie Clayborn en op een hoog niveau een presentatie te gegeven aan de Raad van Bestuur, in de hoop van het verkrijgen van goedkeuring voor de financiering van de voorgestelde expansie
Je uiteindelijke doel is het in kaart brengen van een strategie die Clayborn's hoesjes zal positioneren als een luxe en begeerd product dat de leider zal worden in deze niche markt en om Clayborn te helpen zijn potentieel als een winstgevend bedrijf te realiseren.


Als gevolg van deze cursus bent u in staat om uw bedrijf of organisatie te laten groeien en bloeien, terwijl op hetzelfde moment uw eigen carrièremogelijkheden en arbeidsvreugde zult verbeteren.