Mobile Application Development Master Module 3


Deze training is ontwikkeld voor software professionals die willen specialiseren in development van mobile apps. Binnen enkele jaren zullen mensen over de hele wereld vooral nog mobiele apparaten gebruiken voor computertoepassingen. Daardoor zijn de kansen voor goed opgeleide mobile apps developers enorm. De training Mobile Application Development Master biedt daarvoor het leerprogramma aan en geeft je de mogelijkheid om de top te bereiken. De derde module bestaat uit:
Agile development of mobile applications
Je leert de Agile Design Principles te gebruiken voor het vaststellen van user requirements en je leert interaction design toe te passen om native mobile apps te bouwen. Je gebruikt prototyping en 'low-ceremony user testing' om te onderzoeken of er technisch of functioneel verbeteringen mogelijk zijn. Je plant updates van de app op basis van de bevindingen in de test.

 

Leerdoelen:
Je ontwikkelt een goed begrip van het process van software ontwikkeling (requirements analysis, prototyping, testing, scheduling, design, implementation en deployment).
Je stelt use cases op om user requirements vast te stellen.
Je kunt mockups maken met Powerpoint of HTML.
Je maakt zelfstandig work breakdown structures.
Je creëert en volgt een ontwikkel plan wat de gebruiker in staat stelt om continue feedback en input te geven.