Samen Sterker

Dat is in het kort gezegd wat de coöperatie haar leden te bieden heeft.

 

Onze leden

Klik op de afbeeldingen om naar de websites van onze leden te gaan

van BRAGT marketing management b.v.


Van Bragt Marketing Management BV is in 1994 opgericht en heeft als kernactiviteit het voeren van management- en holdingsactiviteiten en het ontwikkelen en implementeren van strategische en operationele marketing plannen voor de zakelijke markt, met name voor het MKB en Brancheorganisaties.
De laatste jaren is de nadruk komen te liggen op het ontwikkelen van internetstrategieen en Big Data-dienstverlening.

 

RITS


Of het nu gaat om uw website of een zeer complexe webapplicatie of een stuk maatwerk software, Roijter IT Solutions ontwikkelt software oplossingen waarmee u uw concurrentie een stap voor kunt zijn. Onze zeer ervaren mensen kunnen zich snel verdiepen in de bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf en hiervoor goede softwarewarematige oplossingen bedenken die echt het verschil uitmaken.

Kwalitisme


Kwalitisme™, een netwerk organisatie van ITérs, van technisch specialisten tot Enterprise Architecten, helpt u door op alle vlakken waar verandering nodig is (wijze van organisatie, cultuur, processen en procedures, inrichting van IT) deskundigen in te zetten die gezamenlijk voor úw situatie de beste invulling als geheel geven. Met maar één doel: voor u het beste resultaat verkijgen.

1332AT

1332AT is het duurzame productie-atelier van Campus4Talent. We hebben projecten opgestart om kleding en afvalmateriaal te hergebruiken. Voorbeeld hiervan is het hergebruik van auto-airbags en auto-gordels voor tassen en modeaccessoires. Ook worden oude spijkerbroeken omgetoverd tot tasjes voor beurzen en evenementen als goodie-bags. Dit alles onder het nieuwe duurzame label 1332AT.

Mediahove


MediaHoVe is uw partner bij het ontwikkelen van software in de markt van print, media en asset management systemen.

Majeed Saeeyan


Deze Iraanse artist heeft het creatieve talent van huis uit meegekregen. Zijn vader was beeldhouwer. Majeed Saeeyan ziet zijn vader als zijn grootste leermeester. Door hem is de liefde voor de kunst ontstaan. Als tapijtmaakster heeft zijn moeder hem geleerd te werken met verschillende kleuren.Geïnspireerd door zijn ouders volgde Majeed in de tachtiger jaren twee kunstopleidingen. Zowel aan de school of art in Karachi, als aan the Institute of art and design in Rawalpindi (Pakistan), studeerde hij de traditionele schilderkunst. Majeed verzorgt de kunst opleiding van Art Academy Almere.

Mac3Park


Creatieve industrie, hoogwaardige kantoorruimte, vergaderruimte en bedrijfsruimte, sleutelwoorden voor MAC³PARK Almere. Met inmiddels drie locaties in Almere groeien wij ook in de snelst groeiende gemeente van Nederland. Onze locaties in Almere zijn hier met ruim 45.000 m² een goed voorbeeld van.

Sentle BV


Sentle helpt mee om de verandering plezierig te laten zijn. Door goed te adviseren. Door het stap voor stap te doen. En iedere keer terug kijken, om ons heen te kijken en naar voren kijken. Niet veranderen om te veranderen maar veranderen met een doel, rekening houdend met elkaar. Zodat iedereen er beter van wordt.

Essenboom Fotografie


Sinds zijn achtste zijn hij en zijn camera onafscheidelijk. Zijn krachten liggen bij portretfotografie, bedrijfsfotografie en kunstfotografie: Robert Esseboom, uw fotograaf.

Redbook ICT


Redbook ICT levert expertise om alle bedrijfsapplicaties die organizaties nodig hebben via Cloud Computing aan te bieden. Van CRM tot ERP. Van HRM tot Document Management. Redbook kiest daarbij voor het beste wat de Cloud te bieden heeft: 'Best of Breed'.

Administratiekantoor Laanen


Met ons kleine team van professionals zijn wij dé partner voor het MKB! Bij ons liggen uw administratieve en fiscale zaken in betrouwbare handen; wij kennen het klappen van de zweep en weten wat er bij u speelt. Wij denken met u mee en bieden u oplossingen waar u wat mee kunt.

Hans Riechelman


Hans Riechelman Almere BV - Hij is lid van de cooperatie om mee te denken, mee te doen op allerhande gebied. Een prima organisator die effectief projecten begeleiden

Mariena Wiersema


Ondernemend, Projectleider, Agile, Salesforce, SCRUM, Big Data