Almere Smart Society bijeenkomst bij Creative Cooperation

Grote-Markt-PoC-Creaco-09177786-300x171Dinsdag 17 september werd onze co-work ruimte de hele dag gebruik door de Almere Smart Society (@AlmereSmart4U) om te brainstormen met vele partijen, waaronder gemeente Almere, TNO, Cisco, IBM en vele anderen over een Proof of Concept voor de Grote Markt in Almere.
Met bijna 25 aanwezigen en de inspirerende omgeving van de Fabriek, werd het een succesvolle dag die de doelstellingen van Almere Smart Society goed kon invullen. Het lijkt erop dat het gelukt is alle verschillende partijen te laten samenwerken met een gezamenlijk belang. 
Grote-Markt-PoC-Creaco-09177789-300x188

Of dit mede komt door de inspirerende omgeving van De Fabriek, is een vraag die uiteraard niet beantwoord kan worden, maar mogelijk heeft dit wel bijgedragen aan het bereiken van het resultaat vandaag. Want hoe dan ook, het blijft een apart, inspirerende omgeving bij uitstek geschikt voor dit soort bijeenkomsten.

De catering werd verzorgd door de Cuisine Mondial, bedrijfscateraar van Mac3Park, de ruimte is in overleg met Mac3Park ter beschikking gesteld.