Campus Art

Van 16 t/m 20 december heeft de Creative Cooperation de kunst expositie Campus Art georganiseerd. Deze expositie was een try-out voor de grote kunstbeurs CCARTF die het komende jaar georganiseerd zal gaan worden. 

Campus Art heeft aan de verwachtingen voldaan. De combinatie van de industriële ruimte van Fabriek036 en kunst (schilderkunst, fotografie, beeldhouwen, material arts, performance) werd zeer goed ontvangen door het publiek dat in ruime mate de expositie bezocht heeft.

Onze doelstellingen met betrekking tot deze try-out zijn daarmee ruimschoots behaald. En inmiddels is in ruime kring bekend geworden dat wij de grote kunstbeurs CCARTF gaan organiseren en komen vanuit het hele land aanvragen binnen van artiesten voor een plekje op deze beurs.

De site www.campusart.nl, specifek in het leven geroepen voor de afgelopen expositie, zal nog enige tijd in de lucht blijven zodat nog steeds gekeken kan worden naar impressies van de expositie, het tentoongestelde werk en berichtgeving over de expositie in de verschillende lokale media (internet, krant, radio en TV).

 campusart-folder-Custom-300x213