ArtAcademyAlmerre-Folder 01

Art Academy Almere – Opleiding in Kunst

vangogh6

Art Academy Almere start een opleiding waarin je leert om volwaardige kunstwerken te maken. Door kennis op te doen met realistische stijlen en deze op geheel eigen wijze toe te passen in jouw kunst. Daarmee wordt je eigen stijl ontwikkeld. De opleiding begint met het leren van de fundamenten van professioneel tekenen en schilderen. Zodra dit goed beheerst wordt is de eerste stap naar zelfstandig kunstenaarschap gezet.

De lessen zijn diepgaand en zorgen stapsgewijs voor het verbeteren van techniek en vaardigheden. Er wordt veel aandacht besteed aan klassieke vormgeving, ontwerp, praktische zaken en discipline, naast jouw eigen persoonlijke stijl ontwikkeling.

Zelfstandig kunstenaarschap kan niet zonder ondernemers vaardigheden. Naast de artistieke ontwikkeling wordt daarom ook ruim aandacht gegeven aan de ontwikkeling van de zakelijke aspecten.

KUNST IS EEN ONDERNEMING, ONDERNEMEN IS EEN KUNST

 Je krijgt als cursist brede training in onder meer 'branding', productgericht denken, afzetmarkten, en verkooptechnieken. Zodat er uit jouw kunst omzet gegenereerd wordt. Ontwikkelen van een business plan en de realisatie daarvan is onderdeel van de cursus. 

vangogh5De Docenten 

Majeed Saeeyan is al 30 jaar zelfstandig professioneel kunstenaar waarvan de laatste 20 jaar docent. In die periode heeft hij een eigen methode ontwikkeld die iedereen in staat stelt om zijn of haar teken– en schildervaardigheid in een snel tempo (verder) te ontwikkelen.

Campus4Talent leidt al een aantal jaren met succes jonge ondernemers voor verschillende vakgebieden op. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen en laatste inzichten die ondernemers succesvol maken. 

Creative Cooperation maakt deze cursus mogelijk. De Algemene Voorwaarden van de Creative Cooperation zijn van toepassing op deze cursus.

Cursusdata

De cursus bestaat uit 10 sessies van een dagdeel (3-4 uur). De dagdelen zijn op woensdagmiddag en donderdag avond.
De cursus wordt gegeven op de Creative Campus, Bolderweg 2, 1332AT Almere.
De cursus is voor zowel beginnenden als meer gevorderden.
De maximale groepsgrootte per cursus is 20 personen.
Cursusdata worden op de website aangegeven. Cursussen worden gepland zodra er tenminste 8 aanmelding zijn.

Prijzen

Materiaal, koffie, thee, uitgezonderd doeken, zijn inbegrepen bij de prijs. Na afloop van de cursus wordt het werk van de cursisten geëxposeerd. Deze expositie is inbegrepen. Tevens krijgen de cursisten na beëindiging van de cursus een certificaat. De normale cursusprijs is €600. Ter introductie is de speciale inschrijfprijs slechts €450.

 Lees de algemene voorwaarden voor inschrijving.

Aanmelding Art Academy Almere Kunstopleiding

Velden gemarkeerd met een "*" zijn verplicht

Aanmelden Art Academy

Er is geen geldige voornaam ingevuld

Er is geen geldige achternaam ingevuld

Er is geen geldig E-Mail adres ingevuld

Er is geen geldig telefoonnummer ingevuld

Er is geen adres ingevuld

Er is geen postcode ingevuld

Er is geen plaats ingevuld

Er is geen dag ingevuld

Er is geen cursusdag geselecteerd

U heeft de algemene voorwaarden van de Creative Cooperation niet geaccepteerd

Dit formulier kan alleen worden verzonden als ons privacybeleid wordt geaccepteerd.

De spam beveiliging is niet aangevinkt

 

van-gogh-2