bbq

Introductie Barbecue

Samenwerken een nieuwe vorm geven. Dat is wat het bestuur van de Creative Cooperation voor ogen heeft. En om die reden willen wij je graag uitnodigen voor een introductie Barbecue op Woensdag 3 juli a.s.
 

Creative Cooperation is een initiatief van 6 Flevolandse bedrijven die door samenwerking vorm te geven in een coöperatie meer omzet willen realiseren voor de leden van die coöperatie. Juist door ons gezamenlijk te presenteren en daardoor grotere en meeromvattende opdrachten te kunnen uitvoeren kan meer omzet en dus meer groei van de deelnemers in de coöperatie worden gerealiseerd.

 

De eerste concrete manier van samenwerken is al meteen zichtbaar in de vorm van co-work werkplekken in Fabriek036. Deze oorspronkelijke tank-hal van de Nivea-fabriek is een industriele en inspirerende omgeving om te gaan werken. Als lid vand e coöperatie ben je te allen tijde welkom om te komen werken / praten / overleggen / ideeen toetsen enzovoorts, ofwel de voordelen van co-working optimaal te benutten. De Creative Cooperation biedt aan al haar leden veel mogelijkheden tot samenwerking, training, mentoraat etc, wat een positief effect op uw business kan hebben!

 

De Creative Cooperation (CreaCo) is in mei 2013 opgericht, heeft inmiddels bijna tien leden en groeit. Iedereen die lid wil worden kan daarover in gesprek met ons gaan. We stellen het op prijs om met zo veel mogelijk mensen samen te werken en kijken heel graag samen met u naar de mogelijkheden voor jou, je organisatie of je bedrijf.

 

Je bent van harte welkom op woensdag 3 juli om 17:00 uur op onze Barbecue – in het restaurant van Mac3Park. Natuurlijk kun je tijdens de Barbecue ook een kijkje nemen bij de co-worklocatie in Fabriek036, onderdeel van het Mac3Park.

 

We kunnen ons voorstellen dat je verhinderd bent op 3 juli maar toch graag meer wil weten over samenwerken in de Creative Cooperation. Daartoe je ons te allen tijde bereiken op het onderstaande adres en meer info bekijken op onze (beginnende) website -www.creativecooperation.nl (deze site dus) of op onze Facebook pagina

 

Je kunt ons ook volgen via Twitter: @Creaco

 

We stellen het heel erg op prijs als je er bij kunt zijn op 3 juli a.s. (Uiteraard zijn daar geen kosten voor u aan verbonden).

 

hopelijk tot dan,

 

Creative Cooperation
Creative Campus Mac3Park
Bolderweg 2, 1332AT Almere
Tel: 036 8080484